Achter de schermen van onze zomershoot

Zoals de traditie het wil, organiseerde optiek Lammerant ook dit voorjaar een fotoshoot met de nieuwigheden voor lente/zomer 2019.

Shoot lente/zomer 2019

En geloof ons: er zitten pareltjes bij! Helaas kan niet iedere bril een plaatsje krijgen in de folder, dus maakten we een selectie van onze favorieten. Van oversized zonnebrillen bij Gucci en Linda Farrow tot meer opvallende designs bij Dior. Check zeker de nieuwigheden van Cartier en Jimmy Choo: tijdloze, maar stijlvolle brillen en zonnebrillen. De volledige collecties kan je altijd ontdekken in de winkel.

Zonneglasactie = 1 glas gratis*

Bril of zonnebril gespot? Ontdek de nieuwste zomercollecties in de winkel. Bovendien geniet je nu van onze zonneglasactie: bij aankoop van een unifocale of multifocale zonnebril krijg je 50% korting op je zonneglazen op sterkte. (*Alle info en voorwaarden in de winkel.)

Wie benieuwd is hoe onze shoot eraan toeging, kan een kijkje nemen naar onderstaande video achter de schermen. Het magazine lente/zomer 2019 kan je hier doorbladeren. Laat ons zeker weten wat jullie ervan vinden 😉

Veel lees- en kijkplezier!

Team Lammerant

 

Winkelwagen
Scroll naar boven