Het verhaal achter: Lindberg

Lindberg is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in de optiekwereld. Niet enkel bij optiek Lammerant, maar in de hele brillensector. 

Discreet design

Lindberg bouwt verder op de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud. Met een unieke combinatie van aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap slaagt men erin een opmerkelijke visuele impact te maken. De ontwerpers werken met op verantwoorde manier gewonnen materialen zoals titanium, acetaat, goud, platina, hoorn en diamanten. Een Lindberg bril is een statement over esthetiek en feilloos vakmanschap. De drager getuigt kennis te hebben van uniek en kwalitatief design.

Technische prestaties

Gepatenteerde technische innovaties en een zorgvuldig ontwerp hebben de modern eyewear visie radicaal vernieuwd. Men heeft alles verwijderd dat niet essentieel is, waaronder alle schroeven, klinknagels en lassingen. Dat maakt Lindberg monturen onvoorstelbaar sterk en flexibel, maar ook een van de lichtste en meest comfortabele ter wereld. Elk Lindberg montuur is gemaakt op bestelling en daarom ook afzonderlijk genummerd.

Lindberg Horn/Precious

De Lindberg Horn monturen combineren titanium met buffelhoorn. Het zorgt voor een mix van moderne cool en luxe. Hoorn is een uniek natuurlijk materiaal. Je zal dus geen 2 dezelfde hoornen brillen vinden. In de exclusieve Precious brillen wordt 18 karaat goud of platinum verwerkt. De elegantie straalt van de bril af, uw gezicht schittert. En de diamanten ook.

Kom zowel de volledige Lindberg collectie vrijblijvend passen in de winkel!

Winkelwagen
Scroll naar boven