02/10 – 07/10: Week van het Horen & Zien

Vanaf maandag 02/10 tot en met zaterdag 07/10 organiseren we samen met Lapperre hoorcentrum de ‘Week van het Horen & Zien’. Kom langs voor een gratis nachtzichtmeting of probeer gratis multifocale contactlenzen!

Week van het Horen & Zien 2017

Hieronder vind je een volledig overzicht van de activiteiten tijdens de ‘Week van het Horen & Zien’. Zo organiseert Lapperre op maandag 02/10 een infoavond rond de Soundlens, een uiterst discreet maar uitmuntend hoorapparaat. Bij ons geniet je de hele week van een gratis nachtzichtmeting, kan je multifocale lenzen testen & organiseren we een infosessie rond multifocale oplossingen.

03/10: GRATIS TESTDAG MULTIFOCALE CONTACTLENZEN

Multifocale contactlenzen? Jawel, ze bestaan! Leeslenzen zorgen ervoor dat je overal de kleine lettertjes kan lezen: van de menukaart tot je favoriete magazine. Bovendien bieden lenzen optimale vrijheid tijdens het sporten of een avondje uit… Maak nu jouw afspraak om deze gratis te proberen.

Opgepast gratis testdag enkel op dinsdag 03/10!

Een afspraak maken

05/10: INFOAVOND multifocale oplossingen

Worden de kleine lettertjes moeilijker leesbaar of heb je last van vermoeide ogen na een dag computer­werk? Naarmate we ouder worden, neemt het vermogen van ons oog om scherp te stellen af. Bovendien wisselen we vaker tussen verschillende kijkafstanden: autorijden, bureauwerk, lezen, smart­phone… Een inspanning die onze ogen extra belast. Een multifocaal brillenglas helpt om sneller scherp te stellen. Maar daarnaast bestaan er heel wat andere opties. Denk maar aan een computerbril of multi­focale contactlenzen.

Graag een overzicht van al jouw mogelijkheden? Kom naar de infoavond op donderdag 5 oktober, 19u30. Inschrijven kan telefonisch via 09 386 22 73 of per mail: info@optieklammerant.be. Wij voorzien een hapje & een drankje 😉

Inschrijven

DE HELE WEEK: GRATIS NACHTZICHTMETING

Heb je vaak last van hinderlijke reflecties of vermoeide ogen bij het rijden in het donker? Kom vrijblijvend langs voor een gratis nachtzichtmeting met de i.Profiler van ZEISS. Dat meetsysteem neemt als het ware een vingerafdruk van je ogen. Vraag ernaar in de winkel of maak alvast jouw afspraak!

Misschien tot binnenkort?

Team Lammerant

Winkelwagen
Scroll naar boven