25/10/2019Stockverkoop: 30% korting op brillen & zonnebrillen

25/10/2019
Stockverkoop: 30% korting op brillen & zonnebrillen

Stockverkoop tijdens de wegenwerken = 30% korting op brillen en zonnebrillen.

Stockverkoop brillen & zonnebrillen

Jawel, je leest het goed! We selecteerden een ruim aanbod brillen en zonnebrillen van merken als Fendi, Dior, Gucci, Tom Ford, Theo, FEB31st, Jimmy Choo en meer. Van tijdloze zwarte of havana monturen tot kleurrijke en karaktervolle brillen. Er is voor ieder wat wils!

Zoek je nog een reservemontuur voor in de wagen, een leesbril of misschien gewoon een nieuwe zonnebril? Je vindt zeker en vast jouw ding. Wij helpen je graag bij het kiezen van een bril die perfect bij jouw gezicht past. Bovendien kan je met vragen omtrent de juiste glaskeuze ook steeds bij ons terecht.

Op onze webshop vind je ook heel wat zonnebrillen in de sale!

 

 shop alle online sales 

Parking blijft bereikbaar

Onze winkel en parking zullen tijdens de werken wel bereikbaar blijven. Opgelet: op weekdagen is er enkel eenrichtingsverkeer, komende van Deinze centrum, toegelaten. Wie uit de richting Sint-Denijs-Westrem komt, kan dus nog steeds voorbij het station doorrijden naar onze winkel.

Wie uit de richting van de E17 komt (vanuit Nazareth of Kruishoutem), zal niet rechtdoor kunnen naar de stationsomgeving, maar moet omrijden via de Volhardingslaan (N35) en de Kortrijkstraat (N43). Aan het kruispunt met de Tolpoorstraat sla je rechtsaf richting het station.

In het weekend is er nog steeds tweerichtingsverkeer.

Bedankt voor jullie begrip en… tot snel? 😉

Team Lammerant