Brilglazen

Brilglazen

Brillenglazen van hoogwaardige kwaliteit

We vinden het belangrijk onze klanten steeds de best mogelijke visuele oplossing voor te stellen. Daarom werken we samen met glasfabrikanten Zeiss en Hoya, die hoogwaardige brillenglazen aanbieden. Ongeacht jouw probleem: moeite met de kleine lettertjes, een slecht zicht in het donker of last bij langdurig computerwerk. Er zijn heel wat verschillende soorten brillenglazen. Daarvan past er zeker een bij jou!

Wij werken bijna uitsluitend met ontspiegelde brillenglazen. Een ontspiegeling of coating maakt dat je geen last hebt van storende reflecties. Ontspiegelde brilglazen bieden daardoor een zuiverder zicht en zijn dus een pak veiliger. Standaard zit in deze ontspiegeling ook een vuil- en waterafstotende, evenals een kraswerende laag. Zo zijn de glazen eenvoudig schoon te maken en optimaal bestand tegen krassen.

Tegenwoordig zijn de meeste brillenglazen gemaakt uit kunststof. Het is veiliger, lichter en de glazen zullen minder snel breken als je bril uit je handen glipt. In uitzonderlijke gevallen is mineraal glas uiteraard nog steeds mogelijk.

2e paar glazen = 50% korting

Heb je zin in een extra bril? Je draagt immers ook niet steeds dezelfde schoenen of kledij. Of wens je meer comfort bij langdurig computerwerk? Een aparte computerbril zorgt ervoor dat je vlot kan schakelen tussen computer- en leesafstand. Je multifocale bril kan je dan dragen voor je dagdagelijkse activiteiten.

Bij optiek Lammerant krijg je jouw 2e paar glazen aan de helft van de prijs, binnen de 6 maanden na aankoop van je eerste bril.

2 maand gewenningsgarantie

Soms is het even wennen aan nieuwe brillenglazen, zeker wanneer je brilsterkte veel verandert is of je voor het eerst een multifocale bril draagt. Slaag je er maar niet in je nieuwe glazen gewoon te worden? Dan kan je terugvallen op de 2 maand gewenningsgarantie, jou aangeboden door optiek Lammerant. Deze garantie geeft je de kans de glazen te vervangen door een alternatief brillenglas.

De optimale glaskeuze

Bij jouw vakopticien kan je steeds terecht voor vragen omtrent welk brillenglas het best aan jouw behoeften voldoet. Kom langs in de winkel en vraag vrijblijvend advies.

ontspannen rijden met ZEISS Drivesafe

Een afspraak maken

Wil je weten welke bril of zonnebril het best bij jou past? Samen gaan we op zoek naar de montuur die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Bovendien geven we jou graag meer uitleg omtrent de juiste glaskeuze.

Sinds 2 november zijn er aangepaste richtlijnen om jouw bezoek aan onze winkel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij werken vanaf heden, volgens onze normale openingsuren, verplicht op afspraak. Bedankt voor jullie begrip.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.