Brilglazen

Brilglazen

Kunststof, kraswerend en ontspiegeld

Optiek Lammerant biedt standaard brilglazen aan die voorzien zijn van een basiscoating bestaande uit een waterafstotende laag en een hardlaag om de glazen te beschermen tegen krassen. Zo zijn de glazen eenvoudig schoon te maken en bieden ze jou een optimaal zicht. Tegenwoordig wordt er bijna uitsluitend nog gewerkt met kunststof glas. Het is veiliger, lichter en de glazen zullen minder snel breken als je bril uit je handen glipt.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen jouw glazen te laten ontspiegelen zodat je geen last hebt van storende lichtweerkaatsingen of reflecties. Denk maar aan de felle koplampen van een tegenligger. Ontspiegelde brillenglazen bieden een beter zicht, maar zijn ook een pak veiliger.

2 maand gewenningsgarantie

Soms is het even wennen aan bepaalde brillenglazen, zeker wanneer je die voor het eerst draagt of bijvoorbeeld van een unifocale bril overschakelt naar een multifocale bril. Slaag je er maar niet in je nieuwe glazen gewoon te worden? Dan kan je terugvallen op de 2 maand gewenningsgarantie, jou aangeboden door Optiek Lammerant. Deze garantie geeft je de kans de glazen te vervangen door een alternatief brillenglas dat je toch het nodige comfort garandeert.

De optimale glaskeuze

Bij jouw vakopticien kan je steeds terecht voor vragen omtrent welk brillenglas het best aan jouw behoeften voldoet. Kom langs in de winkel en vraag vrijblijvend advies.

ontspannen rijden met ZEISS Drivesafe

Een afspraak maken

Wil je weten welke bril of zonnebril het best bij jou past? Samen gaan we op zoek naar de montuur die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Bovendien geven we jou graag meer uitleg omtrent de juiste glaskeuze.